OVSA en Floriade Expo slaan handen ineen

13 november 2020 07:56

De Ondernemersvereniging Stadscentrum Almere (OVSA) en de Floriade Expo hebben een partnership ondertekend. De samenwerking is voortgekomen vanuit de wens een fysieke verbinding tussen het stadscentrum en de Expo tot stand te brengen. Beide partijen willen hiermee een koppeling maken tussen een bezoek aan het stadscentrum en een bezoek aan Floriade Preview.

Martin Ort (directeur OVSA), Olivier Sabbé (voorzitter OVSA), Olav van der Linden (penningmeester (OVSA) en Floriade directeur Pieter Cloo hebben het partnership ondertekend.

 

Concrete samenwerking

De OVSA treedt op als belangenbehartiger voor de ondernemers in Almere Centrum. Directeur Martin Ort licht toe: “We hopen dat Floriade Expo deze ondertekening wil aangrijpen om de hele stad te laten zien dat er een grote sponsor is binnengehaald. De ondernemers in de binnenstad hebben een warm hart voor Floriade en staan te trappelen voor een verdergaande concrete samenwerking. Als het aan mij ligt is dit partnership pas het begin van wat wij allemaal met elkaar willen doen tot eind 2022.”

 

Floriade Preview

Afgelopen zomer is met de boottocht naar Floriade Preview een actieve verbinding tussen stadscentrum en Floriade gerealiseerd. Vanaf de vernieuwde Esplanade vertrokken bezoekers naar Floriade Preview voor een voorpoefje van de Expo in 2022. De bootverbinding werd uitgevoerd door Almere Rondvaarten. Pieter Cloo, directeur Floriade Expo 2022, is verheugd over de samenwerking: “We zijn blij dat onze eerste grote partner zo’n mooie partij uit Almere is. OVSA onderstreept door dit partnership haar vertrouwen in Floriade. Dankzij de samenwerking is er direct al een bootverbinding gerealiseerd, waardoor Floriade Preview goed bereikbaar is voor veel Almeerders.”