Geen Running Dinner Almere, wel champagne voor het goede doel

 

Vanwege het coronavirus zal er komend jaar geen Running Dinner georganiseerd worden door de Tafelronde 155 Almere. Wel heeft de organisatie een actie bedacht om toch de goede doelen te kunnen steunen zonder het jaarlijkse Running Dinner. Dit doet de Tafelronde 155 via een online verkoop van champagne. 

De Tafelronde is een wereldwijde organisatie en is in 57 landen actief. In Nederland kent de Tafelronde diverse afdelingen in verschillende plaatsen van het land. In Almere is de Tafelronde voor het 38e jaar actief. De vereniging bevordert zowel onderlinge vriendschap alsook het uitwisselen van kennis, ervaringen en meningen. De Almeerse serviceclub stimuleert haar leden een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij door het steunen van lokale goede doelen en andere initiatieven in Almere, zonder persoonlijk gewin.

 

Goede doelen

Omdat door de maatregelen vanwege corona het jaarlijkse Running Dinner niet te organiseren valt, hebben de tafelaars het alternatief bedacht om via de online verkoop van champagne toch geld in te zamelen voor het goede doel. Kopers van de champagne kunnen zelf hun goede doel uitkiezen uit negen geselecteerde doelen. Enkele van deze goede doelen zijn de Kinderkliniek in Almere, Stichting De Opkikker, Make a Wish, en Parkhuys Almere.

 

De champagne is te koop via: www.runningdinneralmere.nl.

Artikel geplaatst op: 16 oktober 2020 - 12:06

Gerelateerd

Delen