Mark Pol verruilt Bun voor Lysias 

Oud-wethouder Mark Pol begint per 1 september als senior adviseur bij Lysias Advies. Hiermee verlaat hij na twee jaar de Almeerse vastgoedontwikkelaar Bun.

 

Mark Pol gaat aan de slag bij Lysias. (Archieffoto Almere Zaken)

In een reactie op LinkedIn laat Pol weten: “Ik ben in de afgelopen periode tot de conclusie gekomen dat ik het werk in en aan de publieke sector miste. Zeker nu de financiën bij de (lokale) overheid weer verder onder druk komen te staan, werd de neiging om opnieuw in de publieke sector te gaan werken voor mij sterker.”

 

Wethouder

Mark Pol was tot 2018 wethouder Financiën en Economische zaken voor de VVD in Almere. In 2017 liet hij weten zich niet opnieuw verkiesbaar te stellen en besloot het bedrijfsleven in te gaan. Bij Bun werd Pol directeur project ontwikkeling.

 

Bun

Pol vult aan: “Ik heb een mooie tijd gehad bij BUN en ik heb veel geleerd. Eerlijk is eerlijk, ook mijn blik op (het functioneren van) de overheid is hier en daar wel veranderd. Die kennis en ervaring neem ik mee en zal ik goed kunnen gebruiken. BUN is een geweldig bedrijf met mooie ambities voor de toekomst. Ik ben Jan Bun en Susan Bun en alle andere leuke collega's dankbaar voor onze samenwerking en kijk met veel plezier terug op de afgelopen jaren.”

Artikel geplaatst op: 04 augustus 2020 - 09:23

Gerelateerd

Delen