Nijsten nieuwe operationeel directeur KALCIO Healthcare

 

Daniëlle Nijsten is begin deze maand aangesteld als operationeel directeur bij KALCIO Healthcare. Nijsten zal Karel Loerts, algemeen directeur en oprichter, bijstaan in de verdere ontwikkeling van KALCIO Healthcare.

 

Daniëlle Nijsten. (Foto: aangeleverd).

Voorheen werkte Nijsten als CEO bij IISAH Foundation, welke zich richtte op het verbeteren van kwaliteit van zorg in Kenia. Voordat zij bij IISAH Foundation in dienst trad was ze werkzaam bij het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Daniëlle is afgestudeerd in Gezondheidswetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam en behaalde haar MBA aan IE Business School.

 

Optimaliseren

Nijsten wil toewerken naar langdurige verbeteringen in de zorg: “De zorgsector is voortdurend in beweging en we zien steeds meer dat de huidige inrichting vele uitdagingen met zich mee brengt. Het is daarom van essentieel belang dat we ons richten op het verbeteren van de kwaliteit van zorg en het optimaliseren van zorgprocessen. Dit is wat mij drijft en is waar KALCIO Healthcare voor staat. Ik acht het dan ook een voorrecht als operationeel directeur mijn bijdrage te kunnen leveren aan KALCIO Healthcare en kijk er naar uit om met het team te werken aan het toekomstbestendig maken van de zorg.’’

 

Transformatie

KALCIO Healthcare is opgericht in 2009 met als doel bij te dragen aan de uitdagingen en transformatie binnen de Nederlandse zorgsector. Ze hebben de missie om de effectiviteit, de kwaliteit van zorg en het rendement van ziekenhuizen en zorginstellingen te verbeteren.

Artikel geplaatst op: 14 juli 2020 - 09:22

Gerelateerd

Delen