Inschrijving geopend: haringparty Almere op 24 juni

Ook dit jaar vindt er in Almere traditiegetrouw weer de haringparty plaats. Wat gaat het eerste haringvat opbrengen? En wat zijn de goede doelen van dit jaar?

 

(Foto: aangeleverd)

Zoals ieder jaar wordt ook in 2020 het eerste vaatje beschilderd door een Almeerse kunstenaar. Dit jaar is de beurt aan Folkje Nawijn, beeldend kunstenaar in Almere en lid van de Kunstenaars Vereniging Flevoland en het Kunst-kwartier Almere Haven.

 

Jorritsma
Ook burgemeester Franc Weerwind en senator Annemarie Jorritsma leveren hun bijdrage aan de Haringparty voor het goede doel, zo zal oud-burgemeester Jorritsma een aantal unieke objecten veilen. De organisatie heeft dit jaar voor twee goede doelen gekozen, beide uiteraard Almeerse initiatieven.

 

Goede doelen
Het eerste goede doel is Almere Jungle, het dierenpark waarbij alle dieren uit de opvang afkomstig zijn. Tevens biedt het dierenpark mensen met een beperking een zinvolle dagbesteding en re-integratie mogelijkheden. Het andere goede doel is Stichting Weet hoe je leeft! Deze stichting biedt dagbesteding, leerwerkplekken en beschutte werkplekken aan mensen met een tijdelijke of langdurige afstand tot de arbeidsmarkt. Aan het eind van de avond wordt bekend gemaakt hoeveel er is opgehaald voor de goede doelen.

 

Geïnteresseerden kunnen zich nu aanmelden via: https://haringpartyalmere.nl/inschrijven/

Artikel geplaatst op: 14 februari 2020 - 09:50

Gerelateerd

Delen