Hocras verhuist volledig van Bussum naar Almere

Horecagroothandel Hocras sluit haar deuren in Bussum en verhuist volledig naar bedrijventerrein Gooisekant, daar is sinds 2018 de bezorggroothandel gevestigd. De verhuizing heeft naar verwachting veertig gedwongen ontslagen tot gevolg.

Hocras is nu nog gevestigd in Bussum, maar stapt volledig over naar Gooisekant.


De zelfbedienings horecagroothandel aan de Franse Kampweg in Bussum is een begrip in het Gooi en omgeving. Na 45 jaar gaan de deuren nu dicht en gaat het bedrijf zich volledig richten op onlinebestellingen en bezorging. Naar verwachting is de verhuizing binnen drie weken afgerond.

In een persbericht laat de organisatie weten dat het pand in Bussum op slot gaat en dat de sluiting gevolgen heeft voor veertig medewerkers, voornamelijk van de zelfbedieningsafdeling. De overige honderd werknemers vertrekken naar Almere, dat volgens de organisatie logistiek gunstiger ligt en waar ook voldoende personeel te krijgen is.
Op 15 januari start de leegverkoop, drie weken later gaat het pand aan de Franse Kamp definitief dicht. De vrijgekomen locatie in Bussum zal worden herontwikkeld.

Artikel geplaatst op: 08 januari 2020 - 09:58

Gerelateerd

Delen