IJspressi uitgeroepen tot onderneming van het jaar

ALMERE - IJs- en koffiebar IJspressi is bij de nieuwjaarsreceptie uitgeroepen tot de onderneming van het jaar. De ijssalon versloeg daarmee GroteSloep.nl en Cablepark View Almere. 

Martijn Olislager en Inge de Boer van IJspressi. (Foto: Fred Rotgans)

 

Wethouder Maaike Veeningen (economische zaken) reikte samen met Kimberley Valentien van de
VBA (Vereniging bedrijfskring Almere) de jaarlijkse onderscheiding uit. Niet alleen mag IJspressi zichzelf een jaar lang onderneming van het jaar noemen, ook ontvingen ze een waardecheque van 5000,- euro, te besteden aan een goed sociaal doel.

 

Lokaal
IJspressi heeft drie locaties in Almere, aan de Schutterstraat in Stad, de Europalaan in Poort en en aan het Insulindeplein in Oostvaarders. De IJs- en koffiebar staat bekend om het gebruiken van zoveel mogelijke lokale producten en ingrediënten, van het fruit voor het ijs tot aan de espressomachine: alles komt uit Almere. Hiermee werkt het bedrijf niet alleen duurzaam, maar stimuleert het ook de lokale economie. 3

 

Passie
De jury liet verder weten dat IJspressie een visitekaartje is voor de stad. "Maar dat waren eigenlijk alledrie de genomineerden, aldus wethouder Veeningen. "Rode draad bij alle bedrijven was de grote passie voor het vak. We zijn als jury bij alle bedrijven wezen kijken, en de liefde voor Almere was duidelijk voelbaar. Dat is mooi om te merken. Hiermee laten we aan toeristen in Almere, maar ook aan de bewoners zelf zien wat een mooie stad we zijn en wat we allemaal te bieden hebben."

 

Familie
Eigenaren Inge de Boer en Martijn Olislagers waren blij verrast met de gewonnen titel en nodigden het hele team van IJspressi uit op het podium om de prijs in ontvangst te nemen. "We doen dit samen en ons personeel is voor ons als familie. We vinden het belangrijk dat onze werknemers zich thuis voelen bij ons en zichzelf kunnen ontwikkelen. Wij zijn dan ook enorm trots op ons team en op deze prijs."

 

Artikel geplaatst op: 03 januari 2020 - 09:37

Gerelateerd

Delen