Flevopenningen 2020 grootser dan ooit

De zestiende editie van het ondernemersgala Flevopenningen wordt grootser dan ooit. Het gala waarin de ondernemersonderscheidingen 2020 worden uitgereikt vindt plaats op vrijdag 21 februari bij Lelystad Airport. Almere Zaken is partner van de Flevopenningen en zal ook op deze avond aanwezig zijn.

Het ondernemersgala 2020 vindt plaats bij Lelystad Airport (Foto: aangeleverd)

 

De feestelijke avond wordt gepresenteerd door Diane Matroos, bekend van Buitenhof, BNR Nieuwsradio en RTL Nieuws. Dit keer zal het evenement in de passagiersterminal van Lelystad Airport worden gehouden. Het belooft een evenement grootser dan ooit te worden, met prominente gasten als minister-president Mark Rutte en oud-politicus Job Cohen. Laatstgenoemde zal de participatiepenning 2020 uitreiken.

 

Ondernemersgala
Tijdens het regionale ondernemersgala worden de jaarlijkse Flevopenningen uitgereikt aan ondernemingen die excellente prestaties leveren op het terrein van ondernemerschap, innovatie, duurzaamheid of inclusie. Tevens wordt de Flevopenning uitgereikt voor het beste comakership van Hogeschool Windesheim Flevoland. Het Flevopenningen Ondernemersgala 2020 wordt mogelijk gemaakt door de Stichting Flevopenningen, Provincie Flevoland, RWF/Flevoland Werkt!, Windesheim Flevoland, Gemeente Lelystad, ING MKB en VNO-NCW Midden.

 

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor het ondernemersgala vindt plaats via de website www.flevopenningen.nl Tot 1 februari 2020 bedraagt de entreeprijs 150 euro, daarna kosten een entreekaartje 175 euro (excl. btw). De verwachting is dat de plaatsen snel uitverkocht zullen zijn. Er wordt rekening gehouden met vijfhonderd gasten, vooral ondernemers uit Flevoland, maar ook landelijke bestuurders en gasten uit het bedrijfsleven.

Artikel geplaatst op: 20 december 2019 - 13:07

Gerelateerd

Delen