Almeerse Stageprijzen gewonnen door BSNSS en Zorggroep Almere

Tijdens de kerstborrel van de Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA) zijn deze week de awards uitgereikt aan de beste stagebedrijven van Almere. Wethouder Maaike Veeningen overhandigde de twee winnaars hun prijzen in de categorieën ‘profit’ en ‘non profit’.

 

Wethouder Maaike Veeningen te midden van de prijswinnaars. (Foto: Fred Rotgans)

De jaarlijks te winnen onderscheiding is bedoeld voor Almeerse bedrijven die bijzondere inspanning verrichten voor Mbo-stages van ROC Flevoland. De winnaar in de categorie ‘profit’ is het jonge bedrijf BSNSS, gespecialiseerd in luxe mannenaccessoires. In de categorie ‘non profit’ vie  het Leerteam Wijkverpleging van Zorggroep Almere in de prijzen. De feestelijke uitreiking vond plaats op de Almeerse Hockeyclub.

 

De Jury, bestaande uit een driekoppige vertegenwoordiging van ROC en VBA, had in de weken voor de uitreiking alle genomineerde bedrijven bezocht en was tot een eensluidend oordeel gekomen. VBA Bestuurslid Bert-Jan van der Woude lichtte alle nominaties toe en Mark Vlasblom, naast VBA Bestuurslid ook Directievoorzitter ROC van Flevoland, benadrukte in zijn dankwoord het belang van de verbinding tussen Onderwijs en Arbeidsmarkt; tevens de naam van 1 van de vele Themakringen van de VBA.

Ook werden er op deze avond door leden van het VBA goederen ingezameld om zo het VoedselLoket Almere (VLA) te ondersteunen in de kerstmaand.

 

Een sfeerimpressie van de uitreiking en van de aansluitende netwerkborrel van de VBA is hieronder te vinden:  

 

 

Artikel geplaatst op: 20 december 2019 - 14:18

Gerelateerd

Delen