Kaartverkoop Running Dinner gestart

Opnieuw organiseert Tafelronde 155 Almere komend jaar een Running Dinner Event. De deelnemers kunnen weer goede doelen steunen en tegelijk van een een culinaire avond genieten. De avond vindt plaats op 3 maart 2020 en de kaartverkoop is nu gestart.

 

Dineren en netwerken voor het goede doel. (Foto: aangeleverd)

Dit jaar vindt de elfde editie van het Running Dinner Event Almere plaats. De locatie is ditmaal het stadshart van Almere. Ondernemers en andere geïnteresseerden kunnen onder het genot van een hapje en een drankje een avond doorbrengen op verschillende locaties in Almere Stad. Steeds met wisselend gezelschap en met drie wisselende locaties, speciaal geselecteerd voor deze gelegenheid. Burgemeester Franc Weerwind opent de avond.

 

Goed doel
Het doel van de organisatie is om zowel Almeerders de mogelijkheid te geven om hun netwerk te vergroten en tegelijk het goede doel te steunen. Het goede doel voor 2020 is nu nog niet bekend, maar voorgaande jaren werd er geld ingezameld voor onder andere Stichting Wensjes, stichting Sky en stichting Gouden Dagen – Polderburen.

 

Kaarten
De kaarten zijn vanaf nu te bestellen in de webshop van ww.runningdinneralmere.nl. Het goede doel wordt binnenkort bekend gemaakt.

Artikel geplaatst op: 19 december 2019 - 11:38

Gerelateerd

Delen