Nieuwe eigenaren Spiritueel Centrum Almere

ALMERE – Na zeven jaar met hart en ziel het Spiritueel Centrum Almere te leiden, draagt Monique Vork per januari 2020 het stokje over. Nieuwe eigenaren zijn Wim Bakker en Manon Blaauwbroek. Bijzonder detail is dat het stel elkaar op het centrum heeft leren kennen.

Monique Vork, Manon Blaauwbroek en Wim Bakker. (Foto: Aangeleverd)

 

"Ik vind het heel bijzonder dat het centrum aan mij en Manon wordt toevertrouwd", vertelt Wim Bakker, die samen met Manon Blaauwbroek de nieuwe eigenaar is. Het stel leerde elkaar in 2018 kennen bij een lezing op het centrum.

 

Evenementen
Blaauwbroek en Bakker staan te popelen om te beginnen en hebben al veel ideeën om de programmering nog aantrekkelijker te maken voor bezoekers. "We willen echt terug naar de basis, namelijk een podium bieden voor mensen die met hun talent en kennis anderen kunnen inspireren. Ook zullen we naast de vaste woensdagavond op andere momenten evenementen organiseren, zoals volle maan meditaties en workshops. Onze missie is om mensen met elkaar te verbinden maar vooral met het eigen gevoel. Er zijn zoveel bewoners in Almere bezig met hun eigen spirituele ontwikkeling. De één noemt het een onderbuikgevoel en de ander is al verder in zijn of haar ontdekkingstocht. Deze mensen willen we allemaal een plek bieden."

 

Aanmelden
Op 15 januari is er een feestelijke heropening en vooruitblik genaamd "Kurk Eraf voor Spiritueel Centrum Almere 2.0(20)". Iedereen is hier van harte welkom. Inloop vanaf 19.30 uur. Aanmelden kan nu al via
agenda@spiritueelcentrumalmere.nl

Vanaf januari is reserveren voor evenementen mogelijk op de vernieuwde website: www.spiritueelcentrumalmere.nl

Artikel geplaatst op: 17 december 2019 - 14:52

Gerelateerd

Delen