Almeerders in de prijzen bij ZomerOndernemer Flevoland

Twee Almeerders zijn in de prijzen gevallen bij de 10e editie van ZomerOndernemer Flevoland. De eindzege was echter voor Dave van Velthoven (24) uit Dronten en vertegenwoordigd de provincie in de landelijke eindstrijd.

De prijswinnaars. (Foto: Esmée van Loon)


Dave was één van de 27 jongeren tussen de 15 en 24 jaar uit de regio Flevoland die afgelopen zomervakantie met hulp van ZomerOndernemer een bedrijf gestart is. Zijn evenementenbureau richt zich op jongeren tussen 16-30 jaar in de regio Flevoland.
Almeerder Ashley Idoe (16) ging er met de prijs voor de beste administratie vandoor. Ashley is tijdens ZomerOndernemer haar bedrijf Snackiestore gestart: een maandelijke snackbox voor honden. Ashley zegt: “Ik vond ZomerOndernemer heel leuk en leerzaam. Ik was heel erg verbaasd dat ik had gewonnen, maar ik ben zeker blij met de 1 jaar gratis online boekhouden met Jortt die ik gewonnen heb.”

Wildcard

Martijn van Etten (21) uit Almere won met zijn bedrijf Etten fotografie de Wildcard. Hiermee gaat Martijn naar de halve finale. Martijn maakt vooral portretten, maar wil vanuit portretfotografie graag groeien naar andere genres, zoals het fotograferen van events en het maken van content door middel van fotografie. “Ik startte met ZomerOndernemer met één doel: leren hoe een eigen bedrijf werkt. Dit doel is méér dan gerealiseerd, ik ben zelfs echt gestart met mijn eigen bedrijf. ZomerOndernemer heb ik ervaren als een ontzettend waardevolle cursus. Ik vind de wildcard eigenlijk de mooiste prijs, omdat je daar echt door je mede cursisten voor wordt gekozen.”

Artikel geplaatst op: 23 augustus 2019 - 11:35

Gerelateerd

Delen