Nominaties bekend voor titel Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar

De genomineerden die de strijd aangaan voor de titel Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar 2019 zijn bekend. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt door het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen, na een strenge selectie door een vakkundige jury. Dat Almere een goed ondernemersklimaat kent blijkt, want maar liefst zes van de negen genomineerden komen uit Almere. 

Foto: Romance Shoots, Almere

Waar vorig jaar het animo van managers gering was, waren er deze keer voldoende reacties om de race ook voor deze groep weer uitdagend te maken.
"Daar zijn we blij om", aldus Marcia Richardson, kersverse voorzitter van het netwerk. "Het lijkt wel of de dames juist in deze categorie het meeste last hebben van podiumangst om zichzelf, en daarmee ook haar team, in het zonnetje te zetten. De nominatie is juist bedoeld om vrouwen bewust te maken van hun kunnen. En vooral ook om die typisch vrouwelijke bescheidenheid - waar zelfs succesvolle ondernemers nog last van hebben - van zich af te schudden. Met de verkiezing geven we hen een podium. We zien dan ook dat de nominatie de vrouwen écht een boost geeft als het om hun bedrijf gaat".
Wie niet gekozen wordt, is straks toch een flinke ervaring rijker. Genomineerden krijgen een trainingsprogramma waarin zij leren pitchen en zich ook meer verdiepen in de toegevoegde waarde van hun bedrijf en hun ondernemerschap. 


Strenge selectie
De selectie is streng; een deskundige jury beoordeelt op basis van diverse factoren zoals strategie, financiële positie en ook maatschappelijk verantwoord ondernemen. De selectie wordt afgesloten met een pitch door genomineerden tijdens de feestelijke verkiezingsavond op 20 juni a.s.
Dan worden ook de winnaressen bekend gemaakt.

De genomineerden in de 3 categorieën zijn:

Manager
Jolien Hoek, Vrijwilligers en Mantelzorg Centrale Almere
Ria Soedhoe, ABN AMRO
Margret Huisman, Flevoziekenhuis

Zelfstandig Professional:
Lenja Tol, Lenja's Crêpes Corner
Priscilla Rijff, PrizDanz Studio
Sarita Langenhof, Newborn Spa

MKB
Liane Wolfert, Bureau LWPC
Mariam Talhaoui, Second Home Kinderopvang
Nasima el Bachiri-Ouamar, Bflex Cleaning


De feestelijke verkiezingsavond is op donderdag 20 juni bij het Aviodrome in Lelystad. Dit is het enige evenement van het netwerk waar mannen ook van harte welkom zijn.
Kaarten zijn verkrijgbaar via de website flevolandsezakenvrouwen.nl


Foto: Staand vlnr: Ria Soedhoe, Sarita Langenhof, Priscilla Rijff, Lenja Tol, Liane Wolfert
Zittend vlnr: Margret Huisman, Mariam Talhaoui, Jolien Hoek, Nasima el Bachiri-Ouamar

Fotocredit svp vermelden: Romance Shoots uit Almere

Artikel geplaatst op: 20 mei 2019 - 14:11

Gerelateerd

Delen