Derde editie Flevo Zakenfestival in terminal Lelystad Airport

De derde editie van het tweejaarlijkse Flevo Zakenfestival vindt op woensdag 25 en donderdag 26 september plaats. Op een gedroomde locatie: de nieuwe terminal van Lelystad Airport.

 

Brede uitstraling


Het Flevo Zakenfestival is dè netwerkbijeenkomst voor zakelijk Flevoland, waar bedrijven, overheden en instellingen elkaar ontmoeten. De vorige editie kende een kleine 90 standhouders/deelnemers en trok over de twee dagen zo’n 1.500 bezoekers. "Er is in de terminal ruimte voor ongeveer evenveel standhouders als in 2017. De uitstraling van het festival zal echter, mede door de locatie, wat breder zijn dan alleen Flevoland", zegt Wim de Bruijn van de Stichting Flevo Zakenfestival.


Laatste keer


Mede-organisator Peter Rijsenbrij denkt dat ook. "De vorige locaties, de Catalina-hangar en AIS Flight Academy, beiden ook op Lelystad Airport, waren uitstekend. Maar de nieuwe terminal is natuurlijk nog mooier. Praktisch gezien: er is ruime parkeergelegenheid, letterlijk voor de deur, hetgeen mogelijkheden biedt voor extra activiteiten. Maar ook omdat het hier straks allemaal gaat gebeuren, als Lelystad Airport opengaat als vakantieluchthaven. Dat biedt enorme kansen voor het bedrijfsleven in de wijde omgeving, van Flevoland tot Noord-Holland, Utrecht, Gelderland en Overijssel. Die vibe voel je nu al en dat zal straks met het Flevo Zakenfestival alleen maar meer zijn. Het past ook goed bij waar het evenement nu staat. We zijn volwassen geworden."
En ofschoon het dus de gedroomde locatie is, hoopt Wim de Bruijn er niet vaker terug te keren met het tweejaarlijkse evenement. "Nee", lacht hij, "ik heb liever dat we hier over twee jaar niet terecht kunnen. Want dat betekent dat de luchthaven dan volop in bedrijf is. En dat willen we uiteindelijk allemaal."
Het thema van de komende editie wordt binnenkort bekendgemaakt.
Voor aanschrijvingen en meer informatie: Wim de Bruijn, 06-53932953, Wim@Flevozakenfestival.nl
Peter Rijsenbrij, 06-54344077, Peter@Flevozakenfestival.nl

Artikel geplaatst op: 06 maart 2019 - 15:42

Gerelateerd

Delen