Certificaten voor deelnemers EigenBaas Avondschool Almere

ALMERE - Vijftien enthousiaste Almeerse ondernemers in spé ontvingen uit handen van wethouder Maaike Veeningen een certificaat voor hun deelname aan de EigenBaas Avondschool.

Bloemen en een certificaat voor de ondernemers in spé. (Foto: aangeleverd)


Tijdens deze tweede editie van de EigenBaas Avondschool werden deelnemers in tien lesavonden klaargestoomd voor het zelfstandig ondernemerschap. Het lesprogramma is een initiatief van Qredits Microfinanciering Nederland en werd georganiseerd in samenwerking met het Kenniscentrum Bedrijfsfinanciering en het Ondernemersplein Almere.
In het lesprogramma zijnn verschillende facetten behandeld over hoe je succesvol een eigen bedrijf kunt starten. Diverse Almeerse ondernemers deelden in het programma hun ervaringen met ondernemen. Tijdens de laatste lesavond hielden de deelnemers een persoonlijke pitch over hun onderneming voor een vakjury als afronding van de EigenBaas Avondschool.
Wethouder Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, Maaike Veeningen gaf tijdens de certificaatuitreiking aan dat ze blij was met de nieuwe aanwas aan ondernemers: "Almere is een jonge stad die ruimte wil bieden aan ondernemersinitiatieven. Het zijn ondernemers als deze die onder andere Start-ups tot stand brengen in Almere. Hen willen we graag op weg helpen, onder andere met deze EigenBaas Avondschool."

Artikel geplaatst op: 12 december 2018 - 10:00

Gerelateerd

Delen