De Beursvloer Almere dit jaar in stadion Almere City FC

De Beursvloer vindt dit jaar plaats op donderdag 8 november in het Yanmar stadion van FC Almere City. Wethouder Jerzy Soetekouw geeft het startsein om 16 uur waarna er tot 19 uur de gelegenheid is om matches te maken. De middag wordt begeleid door cabaretier Mo Hersi .
De Beursvloer Almere is een evenement waarop zo veel mogelijk maatschappelijke matches worden gemaakt tussen bedrijven en organisaties die met vrijwilligers werken. Net als op een echte beursvloer, brengen hoekmannen op de Beursvloer Almere aanbiedende en vragende partijen met elkaar in contact om matches te realiseren. Het gaat hierbij om matches op het gebied van kennis, materialen en mensen. De Beursvloer is hiermee dé plek in Almere om maatschappelijk te netwerken en nieuwe samenwerkingen aan te gaan.
Samen krachten bundelen om de stad verder te helpen. Dit begint o.a. met het uitwisselen van vraag en aanbod tussen ondernemers en maatschappelijke organisaties tijdens de Almeerse Beursvloer. Bij teamsport gaan samenwerking, tactiek en strategie voor het individuele resultaat. FC Almere City is daarom de perfecte locatie om met elkaar te onderzoeken hoe bedrijven en organisaties elkaar en de stad Almere verder kunnen helpen.
De Beursvloer wordt georganiseerd door: Almeerse Uitdaging, De Schoor / Mooi Zo Goed Zo (MZGZ), Gemeente Almere, Rabobank Almere,- Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA), Vrijwilligers Mantelzorg Centrale Almere (VMCA) .
Meer informatie en aanmelden: www.beursvloeralmere.nl (Foto: aangeleverd)
Artikel geplaatst op: 01 november 2018 - 09:27

Gerelateerd

Delen