Start nominaties ‘Almeerse onderneming van het jaar’

ALMERE – Almeerse ondernemers maken ook dit jaar kans op de titel ‘Almeerse onderneming van het jaar’. Dit is de hoogste onderscheiding binnen het Almeerse bedrijfsleven. De inschrijving voor kandidaten is weer van start gegaan. De winnaar van deze eervolle onderscheiding is automatisch afvaardiging voor de provinciale Flevopenning.

Traffic Builders won vorig jaar de titel Almeerse Onderneming van het Jaar. (Foto: aangeleverd)


In de korte geschiedenis van Almere is er één traditie stevig verankerd. Al ruim 30 jaar wordt er een Almeers bedrijf benoemd tot ‘Onderneming van het jaar’. De vakjury, onder voorzitterschap van Maaike Veeningen, zal op basis van alle ingezonden aanmeldingen een drietal genomineerden selecteren die de strijd aan gaan om verkozen te worden tot ‘Onderneming van het jaar 2019’.
Het thema van dit jaar is klein bedrijf met minimaal twee en maximaal 25 werknemers. De winnende onderneming ontvangst naast de titel ook een waardecheque van 5.000 euro, te besteden aan een aan Almere gelieerd maatschappelijk doel, een plek op de wall of fame via de websites www.hetkaninalmere.nl, ondernemersplein.almere.nl en www.vba-almere.nl. Ook krijgt de onderneming uitnodigingen voor speciale evenementen en netwerkborrels van de gemeente en VBA, tweemaal twee VIP-kaarten voor het bevrijdingsfestival en ZAND Almere (met dank aan ACM), een bedrijfsartikel in de lente-editie van de Almere Lifestyle en twee zitplaatsen op een botter tijdens de jaarlijkse Botterrace tijdens het Almere Haven Festival. De prijs wordt traditiegetrouw uitgereikt op de nieuwjaarsreceptie van het VBA en de Gemeente Almere.
Aanmelden kan tot en met vrijdag 21 september via hetkaninalmere.nl. Hier zijn ook de criteria van de jury terug te lezen.

Artikel geplaatst op: 04 september 2018 - 14:45

Gerelateerd

Delen