Businessclub Almere City FC heeft weer afgetrapt

ALMERE – De businessclub van Almere City FC is weer van start gegaan. Bij de aftrap van het nieuwe seizoen in augustus genoten bijna honderd ondernemers en hun introducees in de RABO Business Lounge van het eerste diner van dit seizoen. Er zullen nog vele diners volgen waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten.

De kick-off voor het nieuwe seizoen van de Businessclub van Almere City FC was druk bezocht. (Foto: Almere Zaken).


Directeur John Bes praatte de ondernemers bij over de club; “We hebben natuurlijk een echte grasmat gekregen, er zijn nieuwe led-lichtmasten die het veld nog beter verlichten, en de trainersstaf gaat gebruik maken van data- en videoanalyse.” Bes meldde verder dat de selectie er sterker op geworden is met een flink aantal nieuwe spelers waaronder een Engels jeugdinternational en twee spelers van AS Roma. Ricardo Kip en Tim Receveur zijn van Cambuur en de Graafschap teruggekeerd op het oude nest.

Shirtsponsor


Tijdens het diner werd de nieuwe shirtsponsor van Almere City FC bekend gemaakt. De naam van HITprofit siert het komende seizoen het shirt van de slecetie. HIT Profit is een onafhankelijke inkoopcombinatie voor ondernemers en organisaties. Het gaat daarbij onder meer over energie, telecom en verzekeringen. De organisatie HITprofit is gevestigd in Oisterwijk.

businessclubactiviteiten


De sportieve verwachtingen van Almere City FC zijn na het succesvolle vorige seizoen hooggespannen, maar ook de businessclub groeit gestaag in kwaliteit en kwantiteit. De leden vermaken zich voor, tijdens en na de wedstrijden in de RABO Business Lounge of op de VIP- of Businesstribune. Daarnaast vinden er jaarlijks minimaal acht businessclubactiviteiten plaats, waarbij plezier en zakendoen door elkaar heen lopen.
Businessclub App
Het aankondigen van en aanmelden voor wedstrijden, activiteiten en diners gaat via de Businessclub App. Deze applicatie biedt de leden tevens de mogelijkheid om hun bedrijfspropositie te delen en direct met elkaar in contact te treden.
Los van de wedstrijden en activiteiten profiteren businessclubleden van de exposure die Almere City FC kan bieden in de beschikbare communicatiekanalen. Daarbij is het voor de club een sport om samen de gestelde doelstellingen te halen en daarmee een jarenlange succesvolle relatie te garanderen.
Aansluiten bij de snel groeiende businessclub van Almere City FC kan door contact op te nemen Wouter Griekspoor, 06-21245925 of wgriekspoor@almerecity.nl.

Artikel geplaatst op: 21 augustus 2018 - 10:11

Gerelateerd

Delen