Best Mannequins opent pop-up showroom in CubeCenter

ALMERE - Best Mannequins, toonaangevend in mannequins, etalagematerialen en kledinghangers, heeft haar eerste pop-up showroom in Nederland geopend. In het CubeCenter/Bodyfashion in Almere zal Best Mannequins haar complete fashion/streetwear en lingeriemannequins, etalagematerialen en kledinghangercollectie tonen aan retailers in Nederland.


Best Mannequins biedt vandaag de dag een compleet complete aanbod van mannequins, etalagematerialen en kledinghangers en ondersteunt retailorganisaties in hun totale winkelinrichting. Met een duidelijke focus op innovatie en kwaliteit bouwde Best Mannequins vanuit België haar expertise de afgelopen jaren verder uit en op dit moment behoort het bedrijf tot een van de grootste spelers in Europa als het om winkelinrichting gaat.
Naast een collectie mannequins en kledinghangers is Best Mannequins ook leverancier van etalage/instore accessoires en fashionsupplies, Met dit ruime aanbod wil het bedrijf haar klanten inspireren en hen visual merchandising tools aanreiken waarmee ze hun merk of winkelconcept nog krachtiger in de markt kunnen zetten.
Met de pop-up showroom speelt Best Mannequins in op de toenemende vraag van retailers in Nederland naar de presentatie van de complete collectie van het bedrijf. De showroom wordt in eerste instantie voor een periode van zes maanden ingericht. Bij gebleken succes wordt overwogen om de showroom langer geopend te houden in Almere.
Meer informatie: info@bestmannequins.be (Foto: aangeleverd)

Artikel geplaatst op: 21 augustus 2018 - 09:46

Gerelateerd

Delen