Bijeenkomst in stadion Almere City over trends in cybersecurity

IT-beheerder Ultimum en IT-beveiliger Guardian360 organiseren op dinsdag 18 september het After Summer Security look-out event: Een blik op 2020 met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity. De gratis bijeenkomst wordt gehouden in het stadion van Almere City FC.
De GDPR/AVG hause lijkt achter de rug en de herfst is aantocht. De initiatiefnemers vinden het daarom de hoogste tijd om weer vooruit te kijken. Wat zijn de trends en de ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity voor 2020? Het klinkt ver weg maar 2020 is veel dichterbij dan we denken. Het is nu tijd om na te denken hoe bedrijven zich kunnen voorbereiden. ICT security is niet meer weg te denken. Of je nu wilt of niet; het is een must. Wat komt er op ons af? Hoe ziet informatiebeveiliging er in 2020 uit? Is de wereld dan een stukje veiliger geworden? Zo ja, hoe dan? Wat wordt de grote shake-out? Deze en meer vragen zullen worden beantwoord door inspirerende sprekers. Het event heeft als doel deelnemers te voorzien van inspiratie en visie en ze op de hoogte te brengen van zaken waar ze echt rekening mee moeten houden.
Het event vindt plaats op dinsdag 18 september in het meest innovatieve voetbalstadion van Nederland; het Yanmar Stadion van Almere City FC. Start om 15.30 en einde om 19.00 uur.
Sprekers zijn onder anderen: Chris van ’t Hoff – Internetsocioloos en auteur van o.a. het boek Helpende Hackers, algemeen directeur Jan Martijn Broekhof van Guardian360 en Michel Ohman, Business Manager bij Ultimum.
Aanmelden kan via de site www.ultimum.nl onder het hoofdstukje ‘evenementen’.
Artikel geplaatst op: 02 augustus 2018 - 11:10

Gerelateerd

Delen