Young professionals netwerken op de fiets

Eind mei was de eerste editie van de ‘Almere Business Tour’, een tour waarbij internationale young professionals al fietsend kennis konden maken met elkaar en bedrijven in de stad.
De Gemeente Almere en de bedrijven Cinnovate en Voiceworks werden tijdens de tour bezocht. Het evenement was een initiatief van Almere City Marketing en de Economic Development Board Almere om young professionals te laten zien wat de stad Almere allemaal te bieden heeft. De deelnemers kregen bij de organisaties een korte presentatie en was er ruimte om te netwerken met medewerkers die daar werkten. De groep bestond uit zowel Nederlandse als internationale young professionals. De dag werd afgesloten met kanovaren en een barbecue op het Almeerderstrand.

Gewild

Young professionals, ofwel jonge hoogopgeleiden, zijn in de groeiende economie van Almere erg gewild. Bedrijven staan te springen om goed personeel om door te kunnen groeien. Ook wordt steeds vaker personeel uit het buitenland gehaald. De groei van expat community ‘International Almere’ is een duidelijk teken van het toenemende aantal internationale professionals dat in de stad woont en werkt. ACM is bezig met het ontwikkelen van een Engelstalige website voor internationale professionals die naar Almere willen komen. Het evenement werd georganiseerd door studenten van Windesheim Flevoland die een comaker volgden bij Almere City Marketing.
Op de fiets trokken de young professionals door de stad. (Foto: aangeleverd)
Artikel geplaatst op: 04 juni 2018 - 11:11

Gerelateerd

Delen