Voormalig politiebureau Haven op online veiling

HAVEN - In opdracht van de politie wordt het voormalige politiebureau aan de Bivak in Haven online geveild. Op donderdag 21 juni zal het makelaarskantoor Van Splunter Bedrijfshuisvesting het politiebureau via het veilingplatform BOG Auctions veilen. In januari van dit jaar verhuisde het politiebureau in Almere Haven naar de Kerkgracht 32.

Het voormalig politiebureau aan de Bivak. (Foto: aangeleverd)


Het is ook mogelijk om tot en met 20 juni 2018 een onderhandse bieding uit te brengen. De veilingen zullen plaatsvinden op 21 juni 2018. De onderhandse biedingen worden pas op 22 juni 2018 geopend door de notaris, Pels Rijcken. De politie besluit pas daarna over gunning. Dit biedt een zo transparant mogelijk proces. Het is mogelijk het politiebureau vooraf te bezichtigen.

Bieden


Om te kunnen bieden dient een geïnteresseerde partij zich te registreren op de website van BOG Auctions en zich te legaliseren bij een notaris. Indien iemand uiteindelijk de hoogste bieder is, moet deze rekening houden met de wet Bibob, WWFT en bijhorende integriteitsonderzoeken. Voor uitgebreide informatie over de panden kan contact worden opgenomen met makelaarskantoor Van Splunter Bedrijfshuisvesting op 010-4367666.
Meer informatie: www.bog-auctions.com/politie

Artikel geplaatst op: 29 mei 2018 - 12:04

Gerelateerd

Delen