Reserveer alvast voor Running Dinner op 22 februari

Gezellig dineren, nieuwe mensen leren kennen en tegelijk bijdragen aan een goed doel. De Tafelronde Almere organiseert voor de achtste keer het Running Dinner. Er is plaats voor maximaal 180 personen, reserveer dus tijdig.
Gezellig dineren, nieuwe mensen leren kennen en tegelijk bijdragen aan een goed doel. Dat is het Running Dinner. (Archieffoto: aangeleverd)

Dit jaar vindt het Running Dinner voor de eerste maal plaats in Almere centrum, het hart van de stad. Bij deze culinaire estafette wordt na gezamenlijke ontvangst in de burgerzaal van het stadhuis een driegangendiner geserveerd bij verschillende restaurants. Tussen de gangen wordt er gewisseld van restaurant en wisselt tevens het tafel-gezelschap. Bij wie men aan tafel komt is een verassing. Een geweldige manier om verschillende restaurants te ontdekken en verschillende mensen te ontmoeten. Het dessert is gezamenlijk op een verrassende locatie.
De inloop van het Running Dinner is vanaf 18.00 uur. De deelnemers worden welkom geheten door burgemeester Franc Weerwind om 18.45 uur. De start van het diner is om 19.00 uur. De afterparty start om 22.00 uur.
Een couvert kost 75 euro per persoon. Dit omvat een driegangenmenu inclusief drankjes, de bijdrage aan de goede doelen en een gezellige avond.
Het goede doel voor 2018

Tijdens de vorige editie is er een cheque van maar liefst 6.400 euro overhandigd aan stichting Kinderboerderij De Stek en stichting FARE Almere. Dit jaar is het goede doel ‘De Gouden Dagen’, vanuit verzorgingshuis De Polderhof, waarmee zoveel mogelijk ‘laatste wensen’ van cliënten tot een gedenkwaardige dag worden georganiseerd. Aan het einde van de avond zal deze stichting zich presenteren en de cheque in ontvangst nemen. Dus…'Koop een wens voor een ander mens'!
Aanmelden

Wie zeker wil zijn van deelname kan alvast contact met de organisatie opnemen via de Facebookpagina Running.Dinner.Almere, via de website www.rt155.nl of het mailadres: secretaris@tr155.nl. Er is plaats voor maximaal 180 personen, dus wees er snel bij!
Artikel geplaatst op: 08 december 2017 - 15:29

Gerelateerd

Delen