Flevo Zakenfestival goed gewaardeerd

Het Flevozakenfestival dat op 27 en 28 september gehouden werd bij Lelystad Airport is door standhouders en bezoekers in de smaak gevallen. Het evenement trok met ruim 80 standhouders bijna 1500 bezoekers.
“Het thema Face2Face hadden we bewust gekozen omdat we graag willen dat ondernemers elkaar echt ontmoeten”, zegt Peter Rijsenbrij die het evenement samen met de Almeerder Wim de Bruijn organiseerde. “De laatste tijd lijken veel ondernemers te denken dat netwerken ook via de smartphone kan, maar persoonlijk contact werkt nog altijd het beste. Dat is met dit Flevo Zakenfestival bevestigd. Er is verbinding tot stand gekomen: veel contacten, veel leads. Zowel standhouders als bezoekers ervaren het Flevo Zakenfestival als een kwalitatief evenement. We horen van deelnemers dat zij festival goed waarderen.”
Een verbeterpunt is er ook. Rijsenbrij: “Achteraf realiseren we ons dat we een langere aanloop naar het evenement moeten maken: eerder laten weten op welke datum het Flevo Zakenfestival op de agenda staat en de ondernemers daar dan ook op attenderen.”
De volgende editie dient zich aan in 2019, maar in het tussenliggende jaar zet de organisatie twee andere evenementen op de agenda. “In het voorjaar organiseren wij een Kart Event en in het najaar, net als vorig jaar, een golftoernooi. Zo blijven de contacten warm.”
Artikel geplaatst op: 13 oktober 2017 - 13:11

Gerelateerd

Delen