Autobedrijf Jedi: al 40 jaar een begrip in Almere
'Onze klanten zijn ook familie'

MARKERKANT – Autobedrijf Jedi is vorige maand feestelijk begonnen met de aftrap van het jubileumjaar. Het bekende familiebedrijf is 40 jaar geleden gestart in Almere en sommige klanten zijn er al vanaf het eerste uur. “Klanten waarderen onze betrokkenheid. We beschouwen ze eigenlijk ook als onderdeel van onze familie. En we staan altijd open voor nieuwe relaties”, zegt Esther Graver-van Essen.


Graver is de dochter van Judith en Dick van Essen die 40 jaar geleden de eerste vestiging opende aan de Rotterdamweg. Inmiddels is het bedrijf gevestigd aan de Markerkant 1402 en heeft het ook al 35 jaar een vestiging in Zeewolde. “Die betrokkenheid met de klanten en de hands-on mentaliteit is kenmerkend voor Jedi”, zegt Graver. “Dat geldt niet alleen voor mijn broer Wil-Bert en mij, maar voor alle medewerkers. Dankzij die mentaliteit zijn we steeds groter gegroeid. Eerst waren we vooral gericht op Volkswagen, Audi, en Seat, inmiddels zijn we ook expert van Skoda. We leveren originele onderdelen en hebben voor de officiële uitleesapparatuur rechtstreeks verbinding met de fabriek. We zijn partner in mobiliteit. Vandaar dat we ook voor alle andere merken onderhoud en reparatie verzorgen.”

Zakelijk


Ook zakelijk is Jedi een partner in mobiliteit. Graver: “Met Jedi Lease ontzorgen we het bedrijfsleven. We zijn gespecialiseerd in leasing van wagenparken voor het MKB en denken graag mee met hun wensen. Dat geldt voor elk merk. Flexibiliteit is ons kernwoord.”

Jubileumjaar


Op 11 juli trapte Jedi het jubileumjaar af met een groot feest voor familie, klanten en partners. Aan iedere gast werd gevraagd geen cadeau te geven, maar een bijdrage te leveren aan een goed doel. “We vinden het belangrijk om ook sociaal een steentje aan de maatschappij bij te dragen. In totaal haalden we 3300 euro op bij dat feest. Dat geld verdelen we over de hospices in Dronten en Almere en het Toon Hermanshuis in Zeewolde.”

Acties


In het jubileumjaar zal Jedi regelmatig met bijzondere acties komen. Graver: “Daar zullen we regelmatig mee naar buiten treden. Denk aan speciale acties voor de werkplaats, of verkoop. Maar we zullen ook evenementen steunen of bijvoorbeeld een sportevenement sponsoren. Ons feestjaar zal echt niet stilletjes voorbijgaan.”

Artikel geplaatst op: 17 januari 2019 - 14:42

Gerelateerd

Delen