Finch Car Date: frisse vorm van zakelijk netwerken

Op woensdag 8 maart as, om 15.00 uur, organiseert Auto Palace Almere in samenwerking met Finch Car Lease een nieuwe en verfrissende vorm van zakelijk netwerken: De Finch Car Date.


Tijdens het car-daten vertelt u in de auto binnen 5 minuten wie u bent en wat u voor elkaar zakelijk zou kunnen betekenen. Daarna stapt u in een andere auto om met de volgende ondernemer kennis te maken. Zo maakt u in een korte tijd kennis met wel 15 nieuwe contacten. Hierbij kunt u ideeën, contacten en nog veel meer met elkaar delen. Tijdens de verschillende dates maakt u ook kennis met de nieuwe auto’s van Auto Palace Almere. Dit evenement is all-inclusive (hapjes en drankjes), ook voor u gratis te bezoeken en levert u veel nieuwe zakelijke contacten op.
Tussen de dates door kunt u genieten van een hapje en een drankje verzorgd door Sligro Almere. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door het akoestisch trio De Manne. Aan het eind van het programma geven wij ook een aantal leuke prijzen weg, zodat niemand met lege handen naar huis gaat!

Locatie: Auto Palace Almere, Palmpolstraat 6, 1327 CE Almere
U KOMT TOCH OOK ?

U kunt zich (kosteloos) inschrijven via onze website: https://autopalace.nl/onze-vestigingen/auto-palace-almere/
En vervolgens het contactformulier “Contact opnemen” op die pagina in te vullen. Noteer hierbij uw naam, bedrijf, functie en telefoonnummer

Het programma ziet er als volgt uit:

15.00 – 15.30 Ontvangst bij de desk door het team met koffie en thee
15.30 – 15.45 Presentatie van Auto Palace en uitleg van de verkeersregels van het car-daten.
15.45 – 15.55 Naar de auto’s het car-daten begint!
15.55 – 17.15 Car-daten met ten minste 15 verschillende ondernemers
17.15 – 18.30 Zakelijk netwerken wordt voorgezet met een gezellige borrel met muziek en prijsuitreiking
19.00 Afsluiting van dit evenement.
Deelnemen is volkomen gratis. U komt toch ook? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kees Heuveling van Beek 06-34256083

Finch Car Date is een initiatief van Finch Car Lease en brengt ondernemers bij elkaar.

Artikel geplaatst op: 03 maart 2017 - 08:56

Gerelateerd

Delen