Truckland Almere specialist in Fiat bedrijfswagens

Als Fiat Professional dealer is Truckland Almere de specialist in Fiat bedrijfswagens. Klanten kunnen rekenen op veel kennis en ervaring van alle mogelijkheden binnen het Fiat bedrijfswagen assortiment.

Het merk Fiat Professional bestaat al sinds 1903. Deze ruim honderd jaar ervaring van Fiat in de bedrijfswagensector heeft geleid tot een wereldwijde leidende rol in de branche. Fiat Professional heeft een uitgebreid assortiment aan bestelwagens, bedrijfswagen en busjes. Met de ruime mogelijkheden is er altijd een Fiat bestelwagen die past bij de eigen mobiliteitsvraag en transportbehoeften. Truckland adviseert graag over de brede mogelijkheden van de Fiat bedrijfswagens zodat ieder bedrijf lage bedrijfskosten kan combineren met maximaal rendement.
Onze accountmanagers komen naar de klant, op een tijdstip dat goed uitkomt. Een ondernemer heeft het immers al druk genoeg en de heeft niet altijd de mogelijkheid om naar de dealer toe te komen. Er bestaat tevens de mogelijkheid om een van de Fiat modellen uitgebreid aan de tand te voelen tijdens de werkzaamheden. Want demo modellen kunnen gerust een langere tijd worden uitgeprobeerd.
Bij Truckland kunnen wij ook een onderhoudscontract en eventueel een passende financiering regelen . Voor een vast bedrag in de maand zijn hiermee de kosten van een Fiat bedrijfswagen overzichtelijk en komt niemand voor verrassingen te staan.

Artikel geplaatst op: 21 augustus 2015 - 15:37

Gerelateerd

Delen