Ondernemersbijeenkomst 'Floriade & Business'

Floriade Almere 2022 B.V. nodigt alle Flevolandse ondernemers uit voor de grote ondernemersbijeenkomst ‘Floriade & Business’ op dinsdag 23 april van 14:00 tot 19:00 uur in KAF (Schouwburg Almere).

Welke kansen biedt de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Almere 2022 voor ondernemers? Wat staat er te gebeuren? Met welke trends zullen we te maken krijgen? Hoe komen ondernemers in aanmerking om mee te dingen bij een aanbesteding?

Op al deze vragen krijgen geïnteresseerden een antwoord tijdens de themabijeenkomst ‘Floriade & Business’. Daarnaast wordt informatie gegeven over de wereldtuinbouwtentoonstelling en over de stadswijk die na de expo zal verrijzen op het Floriadeterrein en over de kansen die dit ondernemers kan brengen.

Programma plenair gedeelte /sprekers
14:00 uur Ontvangst
14:45 uur Deur open Grote Zaal
15:00 uur Peter Verdaasdonk, directeur Floriade Almere 2022
15:30 uur Adjiedj Bakas, trendwatcher
16:15 uur Maaike Veeningen, wethouder Economische Zaken
16:30 uur Etienne Schiffelers, verantwoordelijke leveranciersportal bij Floriade Almere 2022
16:45 uur Afsluiting
17:00 uur Start informatiemarkt in City Lounge

Programma informatiemarkt
17:00 uur Presenteren deelnemende partners
Netwerken, hapje en drankje
19:00 uur Einde themabijeenkomst

Op de informatiemarkt kan iedereen in gesprek gaan met de medewerkers van de expo-organisatie inclusief de Floriade Business Club, de Urban Greeners en enkele studenten van de Floriade Academy, de medewerkers van de Gemeente Almere verantwoordelijk voor de realisatie van de stadswijk, Amvest / Dura Vermeer. Natuurlijk kunnen deelnemers ook lid worden van de Floriade Business Club en de andere business clubs in Flevoland leren kennen. Tevens is het mogelijk om informatie te krijgenover de leveranciersportal.

Meld je snel aan via het inschrijfformulier, want vol = vol. 

Artikel geplaatst op: 03 april 2019 - 16:00

Gerelateerd

Delen