Pennenbak als oplader

Een smartphone is bijna onmisbaar geworden, zowel voor je werk als privé. W bellen ermee, mailen, app’en, maken foto’s, checken de social media of spelen een spelletje. Het komt dan ook geregeld voor dat de batterij van je telefoon in de loop van de dag leeg is.

De Leitz WOW Desk Organiser. (Foto: aangeleverd)


Dankzij de vrolijk gekleurde Leitz WOW Desk Organiser kan de hele dag plezier worden beleefd aan een opgeladen batterij, zonder dat er een stekker of powerbank aan te pas komt. Met deze hippe organiser zijn niet alleen pennen mooi opgeruimd, hij laadt ook nog eens de smartphone op. De telefoon hoeft er alleen maar op gelegd te worden.
De Leitz WOW Desk Organiser is een luxe uitgevoerde pennenbak met ingebouwde Qi inductieoplader. De organiser is geschikt voor een groot aantal smartphonemodellen en begint te laden zodra hij contact maakt met een smartphone. Als de batterij weer vol is, stopt het apparaat automatisch met laden. De organiser heeft een moderne look met keuze uit vier frisse duokleuren.


WOW


De Leitz WOW Desk Organiser behoort tot de WOW Dual Colour range van Leitz met handige kantooraccessoires om werkplekken in te richten. Daarbij wordt de WOW-filosofie gevolgd dat een saai bureau niet uitnodigt om aan het werk te gaan. Sterker nog, een werkplek die je zelf hebt mogen inrichten stimuleert je productiviteit met maar liefst 32%.

Artikel geplaatst op: 01 september 2017 - 12:33

Gerelateerd

Delen