Virtueel netwerken dankzij KvK Connect

KvK Connect is een nieuwe app van de Kamer van Koophandel waarmee zzp'ers in contact kunnen komen met andere zelfstandigen en met nieuwe opdrachtgevers.

(Foto: aangeleverd)


De app maakt het onder meer mogelijk om de onderneming te presenteren, om vergelijkingen te maken met branchegenoten en om actueel ondernemersnieuws te ontvangen. De app is zowel voor Android als iOs beschikbaar. Er is ook een desktopversie.


De mogelijkheden van KvK Connect:


- Presenteer jezelf en je bedrijf aan andere zzp’ers. Plaats tekst, beeld en links naar je website of socialmediakanalen.
- Zoek en vind. Bekijk de etalages van andere zzp’ers en deel kennis, ervaringen en opdrachten via chatberichten.
- Blijf op de hoogte van informatie die jou als zzp’er verder helpt. Kies welk branchenieuws je wilt krijgen en ontvang nieuwsberichten en ondernemersinformatie op maat.
- Vergelijk je bedrijf met dat van andere zzp’ers in je beroepsgroep. Je vindt antwoord op vragen als: wie zijn je concurrenten, welk uurtarief hebben andere zzp’ers, hoeveel freelanceopdrachten hebben zij en wat is de duur van hun opdrachten?
De app is geschikt voor eenmanszaken zonder personeel of bv’s met een directeur/enig aandeelhouder die geen personeel in dienst hebben én zijn ingeschreven in het Handelsregister.

Artikel geplaatst op: 07 maart 2017 - 13:01

Gerelateerd

Delen