Xtorm lanceert Power Bank lijn met unieke eigenschappen
Twee keer zo snel mobiele apparatuur onderweg opladen

Xtorm, fabrikant van mobiele stroom oplossingen, lanceert vier nieuwe Power Banks, speciaal ontworpen om onderweg snel een smartphone of tablet op te laden , zonder dat een stopcontact nodig is. Xtorm introduceert de Power Bank Go, Air, Trip en Free.


De vier Power Banks zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en afgewerkt met een rubberfinish behuizing. Blauwe LED’s geven de status van de batterij weer. De Go is geschikt om een smartphone tot twee keer op te laden, de Air om een smartphone drie keer op te laden, de Trip heeft genoeg capaciteit om een smartphone vijf keer op te laden en de Free kan zelfs zeven keer een smartphone opladen. Voor dagelijks gebruik, korte trips of langere reizen voor iedere toepassing een passende Power Bank.
Uniek aan deze Xtorm Power Banks is de oplaadsnelheid, ruim twee keer zo snel als via andere mobiele opladers, dit geldt zowel voor het opladen van de Power Bank zelf als van de mobiele apparaten. Er kunnen twee mobiele apparaten tegelijk opgeladen worden en met de Power Bank Free zelfs drie tegelijk. Door de Dynamische Power Balance, wordt de laadsnelheid zo optimaal mogelijk gereguleerd om bijvoorbeeld een tablet en smartphone in zo korte mogelijke tijd op te laden.

Praktisch


De Xtorm Power Banks zijn innovatief en praktisch; vanwege de geïntegreerde laadkabel, het compacte formaat én het lichte gewicht overal mee naar toe te nemen. De Xtorm Power Banks worden compleet geleverd met laadkabel, duidelijke handleiding en handig opbergzakje. Al deze unieke eigenschappen zorgen ervoor dat iedere ondernemer zorgeloos op pad kan. Niemand hoeft meer met een lege accu van mobiele apparatuur komen te staan.

Prijs en beschikbaarheid


De prijzen van Xtorm Power Banks variëren van € 29,00 (Go) tot € 79,00 (Free). De Power Banks zijn verkrijgbaar bij diverse (online) winkels en via www.xtorm.eu. Xtorm biedt op al haar producten twee jaar garantie en ongelimiteerde helpdeskondersteuning.

Xtorm


Xtorm is onderdeel van het Nederlandse bedrijf A-solar, opgericht in 2008 met het hoofdkantoor in Houten. Xtorm ontwerpt, produceert en verkoopt innovatieve universele mobiele opladers, Power Banks en Solar Bags. De collectie is aangevuld met iPhone/iPad chargers en iPad cases. Speerpunten voor Xtorm producten zijn Design, Innovatie en Travel en zijn verkrijgbaar in 50 landen wereldwijd. A-solar is in 2013 genomineerd voor de Deloitte Fast50 award, in 2012 én 2013 winnaar van de FD Gazellen award en winnaar van de RedDot Design award in 2011 én 2013. Meer informatie: www.xtorm.eu.

Artikel geplaatst op: 04 september 2014 - 09:00

Gerelateerd

Delen