Ghislaine Koolman binnengehaald als 500e medewerker Alfen

Alfen, specialist in energieoplossingen voor de toekomst, heeft vandaag haar 500ste medewerker verwelkomd in één van haar vestigingen in Almere. De eer ging naar de 29-jarige Ghislaine Koolman, die in de functie van Operations Quality Engineer is gestart bij Alfen. In het bijzijn van burgemeester van Almere Franc Weerwind en algemeen directeur Marco Roeleveld ontving zij de felicitaties en een mooi cadeaupakket.

 

Foto: aangeleverd

Burgemeester Franc Weerwind sprak vol lof over Alfen als groeiend Almeers bedrijf en is verheugd over de werkgelegenheid die Alfen biedt. Het Nederlandse Alfen opereert internationaal in het hart van de energietransitie, als specialist in energieoplossingen voor de toekomst. Met meer dan 80 jaar geschiedenis biedt Alfen een unieke combinatie van activiteiten.

 

Alfen ontwerpt, ontwikkelt en bouwt slimme elektriciteitsnetwerken, energieopslagsystemen en oplaadsystemen voor elektrische auto's en brengt deze samen in geïntegreerde systemen om te voldoen aan de elektriciteitsvraagstukken van haar klanten. Alfen heeft marktleidende posities in Nederland en groeit snel in het buitenland, waarbij het profiteert van haar 'first mover advantage'

Artikel geplaatst op: 02 september 2020 - 15:20

Gerelateerd

Delen