Webcollege 30 juli: waardegroei & strategie

Na de succesvolle zomertafel van begin juli organiseert de gemeente deze zomer ook online colleges. Dit biedt ook de kans om in deze periode als startup- of scaleup-ondernemer te investeren in kennis en netwerken. Op donderdag 30 juli staat het online college Waardegroei & Strategie op het programma.

 

Tijdens het college worden geïnteresseerden geïnspireerd door experts Karin Kleingeld van MKB Nextlevel en Renée Andela van KplusV. Het gesprek aan tafel wordt begeleid door Johan Bouwmeester.

 

Startup en Scaleup

Het online college is bedoeld voor startups en scaleups. Een startup is een jong bedrijf met een vernieuwend idee, dat gebruikmaakt van nieuwe technologie en gericht is op snelle groei. Een Scaleup is een door ontwikkelende en opgeschaalde startup. Vaak wordt de volgende definitie gehanteerd; ‘een bedrijf met minstens tien medewerkers dat gedurende drie jaar minimaal 20 procent per jaar groeit.’

 

Vragen

De volgende vragen zullen onder andere aan bod komen tijdens de het online college dat wordt gehouden van 15.30 tot 16.00 uur

 

Wat houdt waardegroei in?

Wat is een ondernemers ecosysteem en hoe kun je deze succesvol inzetten?

Wat is de kracht van het eco-systeem waarbinnen Almere zich bevindt?

Noteer het in je agenda: Donderdag 30 juli van 15.30 tot 16.00 uur!

 

De livestream bekijk je donderdag 30 juli tussen 15.30 en 16.00 uur via deze link.

 

Op donderdag 20 augustus volgt er een web college over Content & Branding met Ali Bouali (Ali B.) van Alispec en Wolter Tjeenk Willink van Traffic Builders.

Meer informatie is te vinden op deze site.

Artikel geplaatst op: 24 juli 2020 - 09:02

Gerelateerd

Delen