Boekhoudkantoor geselecteerd voor Sprout 'onder de 25'

Boekhoudkantoor ZJ Advies uit Almere is geselecteerd voor de Sprout 25 onder de 25. De lijst voor de meest veelbelovende ondernemers tot 25 jaar.

Foto: de Jongste Media

Suzan de Jongste (22) en Merwin Zijlma (23) willen het imago van de stoffige boekhouder opfrissen. ‘Wij maken boekhouding en belasting begrijpelijk en ontzorgen de klant volledig. Daarnaast werken wij met een vaste prijs per maand in plaats van uurtje factuurtje.’ De twee openden op 1 januari hun eerste kantoor, maar over een paar jaar willen de ondernemers meerdere vestigingen in Nederland hebben, en is ZJ Advies wat hun betreft een gevestigde naam.

De Jongste heeft echt ondernemersbloed in de aderen, want ze ging op haar vierde al met zelfgemaakte parfum over straat. Op haar tiende volgde een webshop met spulletjes voor speelgoedpaarden. Het tijdschrift Viva nomineerde haar als ‘Zakenwonder’ voor de jaarlijkse Viva400.

Wat Zijlma betreft, is het direct invloed kunnen uitoefenen op de resultaten van je bedrijf misschien wel de belangrijkste drijfveer om zelf te ondernemen. "Wanneer je merkt bij klanten dat ze dingen liever anders zouden zien kan je dit direct toepassen in plaats van dat je het eerst moet overleggen met een leidinggevende. Als ondernemer ben je dag in dag uit bezig met jouw bedrijf te laten groeien en verbeteren, het is een levenswerk."

Artikel geplaatst op: 16 juni 2020 - 10:00

Gerelateerd

Delen