Subsidiemogelijkheden voor ondernemers met groeiambities

Initiatiefnemer Provincie Flevoland wil graag ondernemerschap en duurzame economische groei stimuleren. Daarom heeft zij samen met het georganiseerde bedrijfsleven een nieuwe voucherregeling gemaakt. 
De vouchers dekken een deel van de investering die (MKB) ondernemers doen op het gebied van kennis en expertise, persoonlijke ontwikkeling en inzicht in hun huidige arbeidskapitaal. De regeling loopt tot en met 31 december 2020.

Dinsdag 16 april organiseerde het Kenniscentrum Bedrijfsfinanciering samen met Horizon een kennissessie over de Voucherregeling voor ondernemers met groeiambities. Horizon is de nieuwe naam van de regionale ontwikkelingsmaatschappij van Flevoland.
Op het Ondernemersplein werd een groep van 35 geïnteresseerde ondernemers door Elle Verstraelen van Horizon geïnformeerd over de mogelijkheden die de voucherregeling biedt.
Monique Ballering van RechtdoorZee en Guido Evers van Wellness Innovations B.V. deelden hun ervaring over wat de voucherregeling voor hen heeft betekend. De bijeenkomst werd afgesloten met een netwerkborrel. De deelnemers hebben de sessie als zeer positief ervaren en waren verrast door de mogelijkheden die de regeling biedt.
Wie deze bijeenkomst heeft gemist en benieuwd is wat de voucherregeling of het Kenniscentrum Bedrijfsfinanciering kan betekenen, mag contact opnemen via: kenniscentrum-bedrijfsfinanciering@almere.nl

Artikel geplaatst op: 25 juni 2019 - 11:15

Gerelateerd

Delen