Algemeen directeur Tomingroep vertrekt

Frank Oskamp, de algemeen directeur van Tomingroep BV, legt zijn functie per 1 juli neer wegens een verschil van inzicht. Dat meldt de organisatie op haar website.


Oskamp en de Raad van Commissarissen hebben een verschil van inzicht over de strategie en implementatie voor de doorontwikkeling van Tomingroep tot sociale onderneming.
Oskamp is twaalf jaar aan de Tomingroep verbonden. De RvC zegt er vertrouwen in te hebben dat Tomingroep, vanuit de gezonde financiële basis, in staat is om zich verder te blijven ontwikkelen.
Onderling overleg
Volgens de RvC zijn in goed onderling overleg, binnen de arbeidsrechtelijke en wettelijke kaders, afspraken gemaakt. De Raad van Commissarissen heeft het algemeen bestuur van het Werkvoorzieningsschap Tomingroep, enig aandeelhouder van Tomingroep BV, geïnformeerd. Het algemeen bestuur heeft zijn vertrouwen in de organisatie uitgesproken. In opdracht van het bestuur gaat de organisatie voortvarend verder met de ontwikkeling van een eigentijdse sociale onderneming die er mede toe bijdraagt dat arbeidsbeperkten deelnemen aan de inclusieve arbeidsmarkt.

Artikel geplaatst op: 06 juni 2019 - 11:50

Gerelateerd

Delen