Ook andere netwerken welkom bij VBA Business Summerbreak Party

Al twee jaar op rij organiseert de Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA) de Business Summerbreak Party: een afsluitingsfeest één week voorafgaand aan de start van de schoolvakanties. Doel van dit event is om zonder zakelijk karakter, op slippers, ondernemers nog één keer bij elkaar te brengen voordat de meesten van hun vakantie gaan genieten. Ook andere netwerkgroepen zijn welkom.

Dit jaar staat de Summerbreak Party gepland op vrijdag 5 juli bij Steel Creek op Almere Strand. Traditiegetrouw worden die dag de vrijwilligers in het zonnetje gezeten en genieten de deelnemers van de heerlijke BBQ-gerechten van Steel Creek. Ook is er een live band en een DJ aanwezig. Sportief element is het volleybaltoernooi dat vorig jaar succesvol was en nu wordt doorgezet.
Anders dan voorgaande jaren wil de VBA dit jaar ook andere businessclubs, verenigingen en netwerkgroepen uit Almere uitnodigen om met hun leden aan te sluiten bij de VBA Summerbreak. Op die manier hoopt de ondernemersvereniging met een groter en meer gemêleerd gezelschap Almeerse ondernemers, managers en relaties kennis te maken. Zo wordt het mogelijk om het netwerk te vergroten en na de zomervakantie nieuwe verbindingen te leggen.
Alle ondernemers van Almere zijn dus van harte welkom op het event. Vooraf kaarten bestellen is mogelijk.

Deelnemen:
BBQ en Summerbreakparty
VBA LEDEN: € 25,- per persoon inclusief welkomstdrankjes
NIET LEDEN: € 35,- per persoon inclusief welkomstdrankjes

Beachvolleybal toernooi
VBA LEDEN: € 15,- per persoon inclusief verfrissende drankjes en gezonde hapjes
NIET LEDEN: € 20,- per persoon inclusief verfrissende drankjes en gezonde hapjes

 

Inschrijven kan hier.

Artikel geplaatst op: 21 mei 2019 - 08:58

Gerelateerd

Delen