Business Challenge levert ruim 86.000 euro op

ALMERE – De jaarlijkse Business Challenge bracht dit jaar 86.000 euro op. Het geld is bestemd voor de stichting Make A Wish. Ondernemer Martin Ort leverde daar de grootste bijdrage aan dit bedrag en werd daarmee de winnaar van de Challenge.

Ondernemersechtpaar Martin en Marina Ort met de trofee. (Foto: Fred Rotgans)


De Business Challenge is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij Almeerders een tocht maken naar een plaats in het buitenland. Ze gebruiken daarvoor bijzondere auto’s en laten zich sponsoren. Zo werd al een keer koers gezet naar Engeland en naar Duitsland. Dit jaar ging de karavaan richting het Franse Reims. Het gaat er bij de Challenge niet om wie de snelste is, maar wie het meeste geld voor een goed doel binnenhaalt. Ondernemersechtpaar Martin en Marina Ort mochten de trofee daarvoor in ontvangst nemen. De totale opbrengst van 86.132,34 euro is bestemd voor de stichting Make A Wish dat wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte vervult.
Donderdag waren de wagens vertrokken vanuit Almere, zaterdag keerden ze terug op de Grote Markt, waar ze zich in het feestgedruis konden storten met onder meer een optreden van Ali B.

Artikel geplaatst op: 01 april 2019 - 09:56

Gerelateerd

Delen