Bediening aan tafel bij McDonald’s Haven en Buiten 

McDonald’s restaurants Almere Haven en Almere Buiten bedienen vanaf vandaag hun gasten persoonlijk aan tafel met Table Service. Gasten kunnen na het plaatsen van hun bestelling aan de bestelzuil meteen een plekje kiezen om te zitten. Een servicemedewerker van McDonald’s serveert de bestelling van de gast persoonlijk uit aan tafel.

“We kijken er ontzettend naar uit om vanaf vandaag Table Service aan onze gasten te introduceren. Door hen de mogelijkheid te bieden het eten aan tafel te brengen, kunnen ze na het plaatsen van hun bestelling lekker ontspannen en meteen bij hun gezelschap aan tafel aansluiten. Ook voor gezinnen is het erg handig, doordat ouders hierdoor minder om handen hebben en de volle aandacht aan hun kinderen kunnen geven. Ik nodig iedereen dan ook van harte uit om de voordelen van Table Service zelf te komen ervaren in onze restaurants!”, aldus Panky Nefkens, Franchisenemer van de McDonald’s restaurants Almere Haven en Almere Buiten.

“Het leukste vind ik dat ik straks nog meer persoonlijk contact met onze gasten heb”, voegt Jim Kuijpers, medewerker bij McDonald’s restaurant Almere Haven toe. “Door Table Service ontwikkel ik mijn hospitality-ervaring en dat is super leerzaam! Daarnaast merk ik ook dat de gasten er enthousiast op reageren, dat maakt het werk nog leuker.”

Artikel geplaatst op: 24 juli 2018 - 11:38

Gerelateerd

Delen