Almeerse Karen Griep finalist Manager van het Jaar

Wie wordt Manager van het Jaar 2018? Het is in ieder geval een manager met uitgesproken managementvaardigheden op gebied van coaching, kennisoverdracht en motivatie. De jury van deze eerste door ISBW georganiseerde verkiezing heeft uit de kandidaten de volgende drie finalisten verkozen. En de Almeerse Karen Griep, hoofd bedrijfsvoering bij GGZ Centraal, is er daar één van. 

De Almeerse moet het opnemen tegen Simone Veenema, afdelingshoofd Werk & Participatie bij Gemeente Zaanstad en Janeed Ishaq, Manager Operations bij Eurocept Homecare in Houten. Op 19 juni a.s. wordt de titel uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst met een grote groep professionals in sportcentrum Papendal. De verkiezing Manager van het Jaar is een initiatief van ISBW in samenwerking met Papendal Sport en Evenementen en Managementboek.

De finale op 19 juni
Het publiek bij de finale mag een inspirerend programma verwachten met onder meer een presentatie van Foppe de Haan, een aantal vakgerichte workshops en een exclusieve rondleiding op Papendal. Hoewel er zich al veel deelnemers voor de bijeenkomst hebben opgegeven, is aanmelden voor het bijwonen van het event nog mogelijk via: http://mvhj.nl.

 

 

Artikel geplaatst op: 13 juni 2018 - 15:26

Gerelateerd

Delen