Sharp Business Point Almere ontvangt best performance award

Sharp heeft de Best Performance Award 2017 uitgereikt aan distributiepartner Sharp Business Point Almere. Sharp Business Point Almere ontvangt de prijs vanwege de uitstekende salesresultaten over het boekjaar 2017.

Aziz Elmorabit (l) & Peter Hoorn (r) (Foto: aangeleverd)

De Best Performance Award wordt jaarlijks op basis van verschillende criteria uitgereikt aan de succesvolste partner op het gebied van documentoplossingen. Er wordt onder meer gekeken naar de verkoopprestaties in verhouding met de omzetdoelstellingen en de realisatie van de doelstellingen. Sharp Business Point Almere kwam op basis van deze criteria duidelijk als beste uit de bus.

“We zijn er trots op dat we deze prijs uit handen van Sharp hebben mogen ontvangen”, zegt Aziz Elmorabit, eigenaar van Sharp Business Point Almere. “We werken al jaren met veel genoegen als partner van Sharp en zien ieder jaar de interesse in de producten van Sharp groeien. We willen onze klanten zo goed mogelijk ondersteunen in hun wensen met betrekking tot documentoplossingen op kantoor en naar onze mening lukt dit het beste in samenwerking met Sharp.”

“Sharp Business Point Almere is al jarenlang een zeer succesvolle en loyale Sharp-partner waarmee wij graag samenwerken”, aldus Peter Hoorn, Managing Director bij Sharp. “De overtuigende manier waarop zij hun omzetdoelen voor 2017 hebben weten te realiseren, heeft geleid tot een meer dan terechte erkenning en tot de uitreiking van deze award.”

 

Artikel geplaatst op: 05 juni 2018 - 11:21

Gerelateerd

Delen