Platenhuis 't Oor gaat dicht

Platenhuis 't Oor gaat de deuren sluiten. Dat meldt de eigenaar op Facebook. Het nieuws wordt gebracht door Entertainment Business. Vandaag was de opheffingsuitverkoop al gestar.

Het voortbestaan van Platenhuis ’t Oor in Almere stond al een tijd onder druk, weet Entertainment Business.  Vorig jaar werd bekend dat hamburgerketen BurgerMe een restaurant wilde openen op de locatie van de muziekwinkel. Hierover zouden al gesprekken gevoerd zijn met de eigenaar van het pand, Urban Invest. Ook werd bekend dat er achter de schermen met eigenaar Eric Stuut gesproken was over het eventueel verhuizen naar een nieuwe locatie. Gisteren plaatste Stuut het volgende bericht op Facebook, waaruit blijkt dat dit niet gelukt is.

Lieve Vrienden en Vriendinnen van Platenhuis 't Oor Almere. Hierbij wil ik jullie mededelen dat morgen vanaf 11.00 de Opheffings Uitverkoop van start gaat. 30% Korting op het gehele assortiment. Neem een tas(-je) mee: ik ben helemaal door mijn draagtassen heen! Wees welkom tijdens de laatste dagen van 't Oortje!!

Het is volgens Entertainment Business niet bekend wanneer de winkel voor de laatste keer zijn deuren sluit. Stuut was voor de redactie niet bereikbaar voor aanvullende informatie. Met de aanstaande sluiting heeft Almere geen platenwinkel meer.

Op 1 maart 2016 nam Stuut het stokje over van Gerard Endenburg als uitbater van Platenhuis ’t Oor. Endenburg had eerder een winkel in Hilversum en opende een tweede vestiging in Almere.Endenburg is inmiddels met pensioen. 


Artikel geplaatst op: 17 mei 2018 - 15:00

Gerelateerd

Delen