Meer dan 80.000 euro voor Stichting Opkikker

STAD CENTRUM – De Main Energie Business Challenge is weer verreden. Een club van 69 personen in 27 bijzondere auto’s heeft zich ingezet om een recordbedrag van 80.236,33 euro op te halen voor Stichting Opkikker.

De teams hebben gezamenlijk geld opgehaald bij zo’n 120 particuliere en 250 zakelijke sponsors. Ruud Schönhage van de Business Challenge Almere: “Het was een geweldige rit naar Berlijn waar voor de deelnemers een mooi programma was samengesteld, bestaande uit sociale en culturele activiteiten.”

Het mooie van de Main Energie Business Challenge is dat alle sponsorbedragen voor 100 procent terechtkomen bij Stichting Opkikker. Alle kosten voor de rit worden door de deelnemers zelf betaald en dankzij hoofdsponsor Main Energie en sponsors ING, KFC, Sligro, Diks autoverhuur en Ippies.nl zijn ook de kosten voor het grote feest op de Grote Markt, 31 maart, niet ten koste gegaan van het resultaat voor Stichting Opkikker.

“Een speciale dank gaat dan ook uit naar alle samenwerkende partijen die hier vrijwillig of voor een aangepast tarief aan hebben meegewerkt” aldus Schönhage. “Het was alweer de derde editie van de Business Challenge en zoals het er nu uitziet gaan we nog wel even door.”

 

Kijk op www.businesschallenge.eu voor een after movie van de rit en foto’s.

 

(Foto's: Fred Rotgans)

Artikel geplaatst op: 04 april 2018 - 10:19

Gerelateerd

Delen