Borrel voor businesspartners ASC Waterwijk

Op woensdag 28 maart wordt de jaarlijkse Waterwijk-borrel gehouden. Deze bijeenkomst is bestemd voor de businesspartners van ASC Waterwijk. Speciale gast is ex-volleybal international Bas van der Goor. 
Sinds 1 januari 2017 heeft de vereniging een nieuwe start gemaakt aangaande de wijze van sponsoring en samenwerking en zijn partners.


Er zijn 3 modellen gestart om de vereniging te ondersteunen.
1) Businesspartners die een , bronzen, zilveren of gouden pakket hebben bij onze vereniging. In dit pakket zitten diverse sponsoruitingen, van Sociale Media, Velduiting tot Advertesing.
2) Club van 100. Dit is een kleine vorm van sponsoring met als doel het financieel ondersteunen van een , van te voren bestemde, bestemming.
3) Ledenvoordeel sponsoren. Met de Waterwijkcard kunnen de leden bij de aangesloten bedrijven tegen een korting een dienst of product af nemen.
Dit alles heeft een in 15 maanden geleid tot een groep partners die zich aan de club hebben verbonden. Elke drie maanden vind er een businessmeeting plaats waar de partners bij de vereniging samenkomen om met elkaar kennis te maken, zaken te doen en te luisteren naar inspirerende sprekers.

 

Bas van der Goor
Op 28 maart worden de partners ingelicht over de laatste ontwikkelingen binnen de vereniging, stellen nieuwe partners zich voor en presenteert kledingsponsor Kelme hun nieuwe kledinglijn. -Bas van der Groor, Olympisch kampioen Volleybal en founder of the Bas van der Goor Foundation zal een inspirerend betoog houden over het sporten met Diabetes.
Wie interesse heeft om bij de bijeenkomst aanwezig te zijn en ook een zakelijke bijdrage aan Waterwijk te leveren, is van harte welkom. Aanmelden bij Raymond van Ewijk, Commercieel Manager ASC Waterwijk. Email: sponsorwaterwijk@gmail.com

Artikel geplaatst op: 19 maart 2018 - 13:23

Gerelateerd

Delen