Business Challenge trapt af met plakdag

MARKERKANT – De aftrap van de derde editie van de MAIN Energie Business Challenge werd zaterdag gehouden bij Diks Autoverhuur aan de Markerkant. De opbrengt van de Challenge is dit jaar voor stichting De Opkikker.

De organisatie overhandigde Ruud Sliphorst (rechts) van de stichting De Opkikker alvast een blanco cheque. (Foto: Fred Rotgans)


Met de jaarlijkse Business Challenge rijden auto’s vanuit Almere jaarlijks naar een Europese bestemming en weer terug. Dit jaar leidt de reis naar Berlijn. De deelnemende teams proberen voor hun reis zoveel mogelijk sponsorgeld bijeen te krijgen. Bij terugkeer in Almere wordt het opgehaalde bedrag bekendgemaakt. Dit jaar is het geld bestemd voor stichting De Opkikker.
Afgelopen zaterdag konden de 27 deelnemende teams hun auto laten bestickeren met logo’s van de Challenge en de sponsors. In het pand van Diks Autoverhuur aan de Markerkant werden de deelnemers ontvangen met een hapje en een drankje en zorgde een dj voor de muzikale omlijsting. Ook was Ni-Ja Textielgroep aanwezig om baseballpetjes te verkopen waar het logo van de Business Challenge op geborduurd werd. De petjes werden per opbod verkocht.
Mede-organisator Frans Brouwer heeft zin in de reis die volgende week donderdag begint. Zaterdag 31 maart keren de auto’s dan weer terug in Almere. “Het belooft een mooie reis te worden. We hebben Opkikker afgelopen zaterdag een blanco cheque gegeven, maar we kunnen nu al garanderen dat het bedrag boven de 55.000 euro uit gaat komen.”

Artikel geplaatst op: 19 maart 2018 - 11:33

Gerelateerd

Delen