deVLOER valt weer in de prijzen

Op 12 maart j.l. werden in de Mariënhof in Amersfoort voor de derde keer de Nationale Meeting Awards uitgereikt; de onafhankelijke award voor de beste meeting- en eventlocaties van Nederland die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap. Voor het derde jaar op rij behoort deVLOER, vergaderlocatie van ondernemer Anne Kien uit Almere tot de top drie.

Zilver

De Nationale Meeting Award is een initiatief van Meeting Magazine, MeetingReview, Vergaderhamers, CLC-Vecta en EventSummit (voorheen EvenementContact). Het kwalificatieproces voor deze award heeft in de afgelopen maanden plaatsgevonden. En na het jurybezoek in januari ging deVLOER er met zilver vandoor, tientallen andere locaties achter zich latend. De eerste prijs ging naar Park Inn by Radisson Amsterdam Airport en OpMaat vergaderen sloot de rij.

Onafhankelijke reviews
Het is niet de eerste keer dat Kien een prijs in de wacht sleept. deVLOER heeft al een behoorlijk indrukwekkende prijzenkast. ’Ik vind het bijzonder dat een vergaderlocatie met slechts één zaal overeind blijft tussen alle hotels en bedrijfsverzamelgebouwen in onze categorie. We bestaan deze week 7 jaar en scoren al jaren een gemiddelde van 9+ op basis van reviews.We verhuren geen zaaltje maar verkopen een beleving en onze gasten onderschrijven dat. Daar zijn we trots op.’ Aldus een uitgelaten Kien.

deVLOER geeft creativiteit de ruimte
deVLOER is gevestigd op de Creative Campus in Almere Buiten. De ruimte is gebouwd in de oude waterzuiveringsfabriek van Nivea en is nu een lichte, creatieve locatie waar behalve vergaderingen ook brainstormsessies, presentaties, trainingen en andere groepsbijeenkomsten plaatsvinden. Kien werd al eerder uitgeroepen tot zakenvrouw van het jaar en heeft afgelopen november hoge ogen gegooid met haar TEDtalk over de hersenoperatie van haar zoontje.

Meer informatie is hier te vinden.

Artikel geplaatst op: 13 maart 2018 - 11:00

Gerelateerd

Delen