KvK: bijeenkomst over kansen met Big Data

De Kamer van Koophandel organiseert op 1 november in het WTC Almere de bijeenkomst “Business kansen met (big) Data”.

Ontdek met de Big Data Game hoe met (big) data meer business kan worden gegenereerd
Elke dag verzamelen mensen en bedrijven – soms ongemerkt - veel gegevens. Bijvoorbeeld over klanten: wat en wanneer kopen zij, wat is hun zoek- en bestelgedrag? Maar ook over een product of dienst en over bedrijfsprocessen. Wat wordt er gedaan met deze gegevens? Gegevens worden pas relevant als ze kunnen worden omgezet naar kennis waarmee kosten verlaagd kunnen worden, gedrag van klanten voorspelbaar is en kwaliteit van producten en diensten beter kunnen.

Data-analyse wordt steeds eenvoudiger en meer bereikbaar, ook voor het MKB. Steeds meer partijen stellen hun data vrij beschikbaar voor anderen. Ook deze ‘open data’ bieden kansen. Wie wil verkennen wat er gedaam kan worden om een bedrijf te laten profiteren van gegevens? Kom dan naar de bijeenkomst Groeikansen met (big) data. Samen met andere bedrijven spelen we de Big Data Game die speciaal ontwikkeld is door TNO. Op inspirerende wijze ontdekken deelnemers wat ze met (big) data kunnen doen.

Business kansen met (big) Data is bedoeld voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden van (big) data en voor bedrijven die al werken met (big) data maar meer inzicht willen hebben in de mogelijkheden.

Inschrijven kan hier.

Artikel geplaatst op: 17 oktober 2017 - 12:18

Gerelateerd

Delen