Drie ondernemers uit Flevoland in race voor titel vitaalste bedrijf

Drie ondernemers zijn in de race voor de titel Het Vitaalste Bedrijf van Flevoland. Roche Diagnostics, Dimensio Verpakkingen uit Almere en Zuidberg Frontline Systems uit Ens lopen voorop als het gaat om het gezond houden van hun medewerkers.

Olympisch zwemkampioen Pieter van den Hoogenband maakt half oktober bekend welke ondernemer zich een jaar lang Het Vitaalste Bedrijf van Flevoland mag noemen.
De drie bedrijven scoren volgens de jury het hoogst als het gaat om vitaliteit (gezondheid van de medewerkers), mobiliteit (stappen maken binnen de onderneming) en excelleren (het beste uit medewerkers halen).
Roche Diagnostics is een farmaceutisch bedrijf dat met driehonderd medewerkers zoekt naar medische innovaties, Zuidberg Frontline Systems is wereldwijd marktleider in het ontwerpen en produceren van innovatieve fronthef-systemen. Dimensio Verpakkingen in Almere produceert zakken, hoezen en folies in alle vormen en maten: van 1 tot 8000 liter, bedrukt in elke mogelijke stijl. Dimensio heeft dertig mensen in dienst. De directie organiseert niet alleen sportactiviteiten, maar doet hier ook actief aan mee, samen met de werknemers. Op deze manier verdwijnt de hiërarchie binnen de organisatie en wordt de loyaliteit verhoogd.In het bevorderen van de vitaliteit binnen het bedrijf worden de medewerkers actief betrokken. In persoonlijke gesprekken wordt iedere werknemer met regelmaat gevraagd wat zij nodig hebben van Dimensio om nog fitter en gezonder te worden. Het bedrijf stelt vervolgens alles in het werk om in die behoefte te voorzien.Finale


De winnaar neemt het aan het einde van het jaar op tegen de winnaars van andere provincies. De prijs voor Het Vitaalste Bedrijf van Nederland wordt op 23 november uitgereikt tijdens de Week van de Ondernemer in Amsterdam. De prijs is een initiatief van MKB-Nederland en ONVZ Zorgverzekeraar. Het Vitaalste Bedrijf van Nederland 2017 mag het stokje overnemen van drukkerij Zalsman in Zwolle, dat de titel nu draagt.

Artikel geplaatst op: 06 oktober 2017 - 14:25

Gerelateerd

Delen