Onderling contact belangrijk bij tweede editie Flevozakenfestival

De tweede editie van het Flevo Zakenfestival zal bijzondere aandacht geven aan de contactmogelijkheden tussen de standhouders onderling; face2face. Het Flevo Zakenfestival heeft niet alleen de bezoekers veel te bieden maar ook de standhouders, want zij vormen immers het gezicht van de beurs.
Ferdinand Ormskerk, naast vlogger ook productpresentator bij Coolblue, gaat ‘face2face’ met standhouders en bezoekers op het Flevo Zakenfestival. Hij maakt vlogs met bezoekers en die begeleiden naar stands waar zij interesse in hebben. Daarnaast zal hij vlogs maken met standhouders, die deze op hun eigen website kunnen plaatsen. Hierdoor ontstaat er van de beide beursdagen een mooi dagboek voor social media en website.


Captains lunch


Voorafgaand aan de opening van de beurs zal er op beide dagen weer een Captains lunch worden gehouden. Standhouders kunnen in een ontspannen sfeer met elkaar in contact komen. Tijdens de lunches worden actuele zaken gepresenteerd door toonaangevende sprekers. Toegang uitsluitend voor deelnemers aan het Flevo Zakenfestival. Gedeputeerde Jan Nico Appelman luncht mee op donderdag.


Social Media

Het Flevo Zakenfestival zal in aanloop tot het evenement alle registers opentrekken voor publiciteit. Er verschijnt een beurskrant met alle deelnemers en het laatste beursnieuws. Social media wordt ingezet om de deelnemers en de verschillende activiteiten aan te kondigen.


Gratis WIFI


Galaxy uit Lelystad 'verbindt' alle deelnemers en bezoekers via draadloos beveiligd internet. Dit betekent dat er gebruik gemaakt kan worden van gratis internet tijdens de beursdagen.


Standhouder worden?


Deel uitmaken van een select gezelschap standhouders? Er is nog een beperkt aantal stands beschikbaar. Bekijk hier de deelnemers die zich tot nu toe hebben aangemeld. Deze lijst wordt dagelijks geactualiseerd.
Geïnteresseerd in deelname aan de beurs dan kunt u contact opnemen met Peter Rijsenbrij, 06-54344077, met Wim de Bruijn, 06-53932953 of e-mail: info@flevozakenfestival.nl.
Wilt u zich direct aanmelden dan kan dat hier www.flevozakenfestival.nl

Artikel geplaatst op: 18 september 2017 - 13:00

Gerelateerd

Delen