Leer inspirerend spreken bij Taylor Trainingen

 

Andrew Taylor gelooft dat iedereen een inspirerende spreker kan worden. Met zijn bedrijf Taylor Trainingen leert hij deelnemers een presentatie te geven die maximale impact heeft. "De trainingen zijn effectief voor het management, maar de tendens is dat juist degenen die het 1 op 1 contact hebben met klanten de trainingen volgen. 

Andrew Taylor: “Waarom zou je een presentatie houden als je deze ook kan géven.” (Foto: Studio Rotgans/Rinus Lettinck)

 

"Neem bijvoorbeeld een onderzoeker of technicus die veel kennis van zaken op zijn vakgebied heeft. Het is belangrijk dat hij die kennis ook effectief kan overbrengen naar anderen. In mijn trainingen leer ik om met bevlogenheid en persoonlijke aandacht het verhaal over te brengen. Niet alleen de inhoud is belangrijk, ook de manier waarop je dit overbrengt en wie je toehoorder is. Een goede balans hiertussen leidt tot maximale impact met je presentatie. Dat betaalt zich uit."

Taylor Trainingen heeft een eigen opleidingscentrum (Inspiratie Pakhuis) in de wijk Tussen de Vaarten. Daarin geeft hij 1 op 1-trainingen, maar ook groepstrainingen en trainingen voor mensen die zich als spreker (verder) willen ontwikkelen. "Mijn motto is: waarom zou je een presentatie houden als je deze ook kan géven. Als je de toehoorder kunt raken én inspireren, dan gaat hij helemaal op in jouw verhaal en is hij eerder tot actie te bewegen."

Op de website taylortrainingen.nl is meer informatie te vinden over de aanpak. "Neem vrijblijvend contact op dan kijken we samen op welke manier ik jou kan helpen."

 

Taylor Trainingen
Zadkinestraat 112
1328 NR ALMERE

info@taylortrainingen.nl

 

 

 

Artikel geplaatst op: 17 februari 2020 - 09:12

Gerelateerd

Delen